Verheijdenconsult.nl

Posted by in Leiderschap | 0 comments

Bij Verheijdenconsult.nl kunt u terecht voor verschillende trainingen en coaching.  Een van deze trainingen is de 12 daagse training Persoonlijk leiderschap.

Persoonlijk leiderschap

De term persoonlijk leiderschap wordt veel gebruikt in het bedrijfsleven. Onder persoonlijk leiderschap verstaat men het kennen en grip hebben op jezelf, je leven en je omgeving. Met persoonlijk leiderschap vindt men kracht, rust en voldoening in situaties waarbij men veel stress heeft en hoge werkdruk. Hierdoor kan men meer genieten van zowel het werk als het leven.
Bij een training Persoonlijk Leiderschap van verheijdenconsult.nl leert men in 12 dagen in naast andere deelnemers om een persoonlijk groeistap te maken. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan assertiviteit, het analyseren van beweegredenen van anderen, het presenteren van jezelf en instemming met je eigen ideeën verkrijgen, het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé.
De website van Verheijden Consult is erg overzichtelijk en duidelijk. Naast de training Persoonlijk Leiderschap, kan men er ook terecht voor een assertiviteitstraining, een training persoonlijke kracht en personal coaching.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>