WonenWonen.nl

Posted by in Wonen | 0 comments

Wonenwonen.nl is een woonsite waar u woonidee├źn kunt opdoen. De site is voor de bezoeker erg overzichtelijk en kan zich makkelijk op verschillende onderwerpen ori├źnteren.

Woonideeen

Vrijwel alle onderwerpen op het gebied van wonen en interieur komen aan bod. Zo kun je lezen wat de nieuwste
trends zijn op het gebied van Audio en Video maar ook artikelen over hoe je meer daglicht in uw woning kunt krijgen. De onderwerpen die o.a. aan het licht komen op wonenwonen.nl zijn: airconditioning, audio en video, bedden, beveiliging, bouwen en verbouwen, daglicht in huis, haarden, home fitness, keukens, makelaardij, sanitair, Schilderwerken, tuinieren, verlichting, vloer- en wandtegels, vloeren, wellness, wijn bewaren, witgoed, woninginrichting en zonwering.

Nieuwsbrief

Bezoekers van de site kunnen zich ook inschrijven voor de online nieuwsbrief, waardoor men zich als eerste op de hoogte kan houden van de laatste nieuwtjes op woongebied.

Website van het jaar 2011

In 2011 werd WonenWonen.nl voor de vierde keer op een rij voor de titel website van het jaar genomineerd. Deze nominatie is natuurlijk niet voor niets.De woonsite straalt namelijk overzichtelijkheid uit en weet zijn lezers altijd weer als eerste van de laatste nieuwtjes op de hoogte te brengen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>